Kul med musik

 
Det är så otroligt kul med sång och musik.
Det har jag alltid tyckt sedan jag var jätte liten. Inte bara att lyssna på musik utan också försöka spela och sjunga själv. När jag var liten hoppade jag ofta runt och sjöng. Barnvisor, svensktoppen och allt möjligt.
När jag blev äldre var det pop som gällde.
 
Min pappa och farfar spelade dragspel. Min faster var duktig på att sjunga och spela mandolin. Pappa hade en förmåga att bara spela halva låtarna på dragspel . Började med en och fortsatte med en annan. Vet inte om det beror på det men jag har lärt mig en massa halva slagdängor,av äldre slag.
 
Låter illa om jag försöker sjunga. Det vet jag, men jag gör det ändå. I sådana sammanhang då det inte har någon betydelse,eller när jag vet att jag är ensam ex då jag kör långt med bil.
 
Det är så otroligt kul med musik och jag lyssnar varje dag. Gillar ju inte allt. Har svårt för dansband och blir jätte nervös av klassisk musik. Tycker också "jobbjazz" är ansträngande!( Musik då flera instrument spelar var sin melodi samtidigt!)
 
Har olika listor på Spotify,men börjar åter samla på mig lite cd. Kan inte alltid lita på att det som är på spotify finns kvar. Funderar på att köpa mig en ny vinylspelare och skaffa mig lite skivor.
 
Förra lördagen var jag och sonen och köpte en keyboard. Har alltid haft en akustisk gitarr,men det här är något nytt. Nu skall jag försöka lära mig spela lite på den och det är inte så lätt.
#1 - - Stina Landin:

Kul Eva att du spelar och hör på mycket musik,det mår man bra av