Låtar,Känslor och Minnen / Dagdrömslåtar
Dagdrömslåtar

Ibland tycker jag själv att den här listan är lite väl smörig men jag gillar på något sätt låtarna ändå.
De gör att jag kan försvinna bort i något sort rosa skimmer. Det hände oftast då jag var ung, men kan forfarande inträffa ibland.
In Dreams, Sweetest Of  All,  Lay Back In The Arms Of Someone och A Little Bit  More utrycker både text och  musik den speciella känslan av att drömma sig bort.

Jag tar  också med, Jag tycker om dig. Hade glömt bort den sången men blev påmind då jag hörde Magnus Ugglas version i ,Så mycket bättre.  Är ganska banal, men det måste vara något gammalt, som jag inte kommer ihåg , för det är lätt att försvinna till den också.
 
http://open.spotify.com/user/evalundb%c3%a4ck/playlist/09ePMp3LLBd5hFQEIpWR0z

Nästa lista kommer snart...

Låtar,Känslor och Minnen/ Sexiga låtar
Sexiga låtar

De låtar som jag nu presenterar gör att det pirrar lite i kroppen och man blir lite fnissig.  Jag vill gärna stutsa runt...
Räcker med att skriva titlarna på följande sånger .

You Drive Me Crazy  Let Me Show You How, You Ain't Seen Nothing Yet , Fever.

Jag har också tagit med Angel Eyes ,Vandrar i ett regn och The Shoop Shoop  Song

 Angel Eyes ger en blandad känsla av både pirr och lite ångest. Det är aldrig bra att titta FÖR djupt, i någons annans ögon oavsett ögonfärg.
Vill ha med  Vandrar i ett regn också ,fast jag tycker egentligen  den är ganska fjantig . Är något med musiken och takten som gör det.
När det gäller The Shoop Shoop Son, så vet jag inte varför jag känner det jag gör. Det bara finns där.

http://open.spotify.com/user/evalundb%c3%a4ck/playlist/4coQrBC8wcfcR72qHKOayM

Nästa lista kommer snart....

Låtar känslor och minnen. / låtlista 1


 

 
 
Låtlista 1
 
Har mycket känslor och ibland minnen som som framkommer då jag hör  vissa låtar. Det kan vara väldigt olika sorters musik och inte alltid så bra ,men alla förknippas med en viss känsla. Kan vara bara texten ,ibland både text och musik och ibland någon rytm eller takt eller stråf . Inte alltid jag själv förstår vad det är ,men det finns där.
Tänker dela med mig mig lite av detta.

 
Den första listan innehållet sex sånger
 
Varför och The Great Pretender, på svenska Jag går i en dröm och låtsats. Jag föredrar den engelska versionen. Någon måtta får det vara på tokerierna.
Dessa två låtar påminner mig hur jag i mina tidiga tonårsår sitter och tittar på när andra dansar på discon på vår kvartersgård.
Följande  låtar är Dead Ringer For Love och Do You Believe in love.  Lite mer fart, headbanger och en glad sång helt enkelt.
 
Två av mina favoriter spelar jag sist. Ger en sådan underbar känsla. Det är med Elvis Presley, The Wonder Of You och You Gave Me A Mountain.
 
 
Nästa lista kommer snart..